fbpx

Kom werken bij Gemeente Gouda

Via Axiflex kun je binnen diverse onderdelen van de gemeente Gouda aan de slag.

 

Lees meerBel mij terug

Kom werken bij Gemeente Gouda

Via Axiflex kun je binnen diverse onderdelen van de gemeente Gouda aan de slag.

 

Lees meerBel mij terug

Wil je werken bij de gemeente Gouda?

Axiflex verzorgt (mede) de werving en selectie. De vacatures die we vanuit de gemeente Gouda binnenkrijgen, betreffen functies zoals inkomensconsulent, schuldhulpverlener, jongerenconsulent, Wmo-adviseur, administratief medewerker en klantenservicemedewerker.

Axiflex is een groot onderdeel van mijn ontwikkeling geweest en is zeker de reden dat ik zoveel onderdelen van het Sociaal Domein in vrij korte termijn heb kunnen ervaren. Mijn ontwikkeling van trainee tot aan kwaliteitsmedewerker hebben zij altijd goed weten te faciliteren en daar ben ik ze zeker dankbaar voor.
Lorenzo Meijers

Kwaliteitsmedewerker afdeling Beheer, Gemeente Rotterdam

Bel mij terug

Heb je ervaring bij een gemeente en wil je meer weten over werken bij Gemeente Gouda via Axiflex? We vertellen je graag erover in een telefonisch gesprek. Laat hieronder je gegevens achter:

Werkervaring bij een gemeente

Opleiding

Interesse

Privacy voorwaarden

7 + 8 =