fbpx

Stage lopen als junior accountmanager/recruiter

AXIFLEX INVESTEERT IN TALENT
lees meersolliciteer nu

Leer de praktijk

Tijdens jouw stage breng je de theorie van school in praktijk, en al doende leer je de praktijk. Kies voor een stage bij Axiflex en duik in de wereld van detacheren, werving & selectie, recruitment, hrm, grafische vormgeving, digital marketing en virtual reality

You’ll never walk alone

Je teamgenoten hebben een diverse achtergrond en iedereen heeft zijn of haar eigen specialisatie. Zo leert iedereen van elkaar. Je bent de gelijke van ons en wordt behandeld als een volwaardige collega.

Een stage bij Axiflex is namelijk niet zomaar een normale stage. Iedere dag is een nieuwe uitdaging! Naast werkzaamheden voor Axiflex, werkte ik namelijk ook aan Axiflex Academy en House of Afangaro. Drie verschillende branches, waarin verschillende werkzaamheden werden verricht. Je springt van het ene toffe project naar het volgende en komt iedere dag in aanraking met nieuwe vakgebieden. Proactief en flexibiliteit zijn hierbinnen leidende competenties!

Stef Knibbeler

Student, Communication & Multimedia Design

Daarom stage lopen bij Axiflex

N

Inspirerende werkomgeving

Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving. Axiflex is gevestigd in een modern kantoorpand te Capelle aan den IJssel. Het is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het centrum van Rotterdam is dichtbij en diverse onderwijsinstellingen liggen om de hoek.

N

Uitdagende opdrachten

Je krijgt uitdagende opdrachten en gebruikt de nieuwste technieken en hardware om die te vervullen. Zo werkt iedereen bijvoorbeeld op een iMac, is er een mediakamer en maken we gebruik van de mogelijkheden die virtual reality biedt.

N

Dynamisch team

Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Je teamgenoten hebben een diverse achtergrond en iedereen heeft zijn of haar eigen specialisatie. Zo leert iedereen van elkaar.

N

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt volop leerkansen en alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Het maakt bij ons niet uit wat je leeftijd is, of waar je vandaan komt, zolang je maar jezelf wilt ontwikkelen en de drive hebt het hoogste niveau te bereiken.