fbpx

Wmo-consulent

Naaldwijk
Parttime

Optie tot verlenging: twee maal zes maanden
Solliciteren tot: 11 maart 2020
Uren per week: 32-36 per week

Functieomschrijving

Als Wmo-consulent geef je de inwoners van de gemeente Westland op professionele wijze informatie, advies en ondersteuning. Je voert keukentafelgesprekken met als doel vraagverheldering en analyse van de hulpvraag. Daarbij maak je gebruik van de Zelfredzaamheidsmatrix. Je analyseert en beoordeelt de hulpvraag en compensatiemogelijkheden in het kader van de Wmo 2015. Daartoe stel je een ondersteuningsplan op. Je handelt zelfstandig meldingen en aanvragen voor individuele Wmo-voorzieningen af. De nadruk ligt hierbij op begeleiding, maar je hebt ook kennis van vervoer, rolstoelen, woonvoorzieningen en hulp in de huishouding. Je stelt zelfstandig (her)indicaties (telefonisch of door huisbezoek) rapportages en beschikkingen op. Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en lever je op proactieve wijze een bijdrage aan de invoering van de kanteling in de gemeentelijke organisatie. Ook beoordeel je de persoonlijke plannen in het kader van pgb-begeleiding. Je stuurt op en houdt overleg met zorgregisseurs, zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partijen. Je staat open voor veranderingen en toont interesse in het sociale domein en de transitie naar een integrale dienstverlening.

Eisen

  • Je hebt minimaal een gevolgde hbo-bacheloropleiding (paramedisch, sociaal maatschappelijk of sociale zekerheid).
  • Je hebt minimaal anderhalf jaar aantoonbare werkervaring als Wmo-consulent in de afgelopen vijf jaar.
  • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen drie jaar met resultaatsturing.
  • Je hebt aantoonbare kennis en werkervaring met Suite4SD (voorheen: GWS4all).
  • Je hebt aantoonbare kennis van de sociale kaart regio Westland.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en werkervaring met Corsa.
  • Je bezit rijbewijs B (in het cv benoemen).
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

15 + 13 =