fbpx

Vergunningverlener Wet natuurbescherming

Hoorn
Fulltime

Standplaats: Hoorn
Duur van de opdracht: vier maanden
Optie tot verlenging: één maal drie maanden
Uren per week: 28 tot 36
Solliciteren tot en met: 28 januari 2020

Axiflex zoekt voor de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord een vergunningverlener Wet natuurbescherming.

Functieomschrijving

Als vergunningverlener behandel je vanuit zowel inhoudelijk als juridisch oogpunt eenvoudige vergunning- en ontheffingsaanvragen in het kader van de Wet natuurbescherming. Je beoordeelt de aanvraag en de bijbehorende onderzoeksrapporten, wint de nodige adviezen in bij andere onderdelen van de organisatie en weet de inbreng van andere disciplines op hun waarde te schatten. Op basis van de verkregen informatie stel je een onderbouwd besluit op over de aanvraag (beoordelingen al dan niet vergunningplicht, vergunningen/verklaring van geen bezwaar Wet natuurbescherming).

Je bent het aanspreekpunt voor onder meer particulieren, bedrijven, gemeenten en terreinbeherende organisaties. Als vergunningverlener ben je in staat diverse soorten aanvragen af te handelen.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding in de richting van natuurbeheer, biologie, milieukunde of ecologie.
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar als vergunningsverlener binnen een overheidsinstelling.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Wat we van je vragen (wensen):

  • Je hebt aantoonbare kennis van de Nederlandse wetgeving omtrent natuur- en soortbescherming, blijkend uit de relevante werkervaring.
  • Je hebt aantoonbare kennis van bestuursrecht (Algemene wet bestuursrecht), blijkend uit de relevante werkervaring.
  • Je hebt aantoonbare kennis van de Nederlandse flora en fauna, blijkend uit de relevante werkervaring.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

2 + 1 =