fbpx

Trainer Startweek

Utrecht
Fulltime

Duur van de opdracht: tot 1 februari 2021
Optie tot verlenging: ja
Solliciteren tot en met: 10 maart 2020

Functieomschrijving

In de Startweek worden werkzoekenden in de bijstand in één week klaargestoomd voor de arbeidsmarkt of een re-integratietraject.

Er wordt gewerkt in groepen van maximaal twaalf werkzoekenden. De Startweek duurt drie dagdelen. Startweek Plus is vier dagdelen. Aan het eind van de week is de basis op orde en kunnen deelnemers direct aan het werk of aangemeld worden op een vervolgtraject. Ze hebben een actueel cv, kunnen zichzelf op een positieve manier pitchen, actief gebruik maken van hun netwerk en hebben kennis over de huidige arbeidsmarkt. Daarnaast weten ze wat van hen verwacht wordt (via een plan van aanpak).

De Startweek werkt intensief samen met interne en externe partijen, zoals uitzendbureaus, buurtteams, werkmatchers, matchplein, werkgeverservicepunt en bedrijfsadviseurs.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt een hbo-opleiding HRM of SJD.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring met training geven op gebied van werkmatching.
  • Je hebt recente opdrachten in het vakgebied van werkmatching bij de overheid.
  • Je hebt kennis van en ervaring met coachen, werkzoekenden en overheid.
  • Je hebt recent specifieke opdrachten in het coachen van werkzoekenden bij de overheid.
  • Je schrijft een motivatie voor deze opdracht en gaat in op het gestelde profiel (maximaal een halve A4-pagina).
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).
  • Je vermeldt in het cv jouw huidige nevenfuncties (bezoldigd en onbezoldigd), zodat de vacaturehouder mogelijke belangenverstrengeling kan uitsluiten.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

4 + 7 =