fbpx

Trainee functioneel beheer

Baarn
Parttime

Optie tot verlenging: mogelijk, maar nog niet bekend
Solliciteren tot en met: 2 maart 2020
Parttime uren: 28-32 per week
Contractduur: 10 maanden

Functieomschrijving

Binnen team Informatie zorg je voor het beheer en doorontwikkeling van de applicaties die het werkproces zaakgericht werken ondersteunen. Je zorgt dat de applicaties doen wat ze moeten doen, verhelpt verstoringen en denkt mee over hoe de inrichting van de applicaties kan bijdragen aan efficiënte processen. Je bent de spin in het web tussen leveranciers, gebruikers en de RID (ICT-samenwerkingsverband). Je werkt nauw samen met je collega beheerders en de vakspecialisten aan het verder bouwen aan een stevige en wendbare digitale dienstverlening. Je ondersteunt de gebruikers bij het optimaal gebruik van de applicaties.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
  • Je bent bezig met een (of hebt een afgeronde) opleiding/training op het gebied van informatievoorziening, bijvoorbeeld: Lean, kwaliteitszorg, applicatiebeheer of projectmanagement.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de afgelopen twee jaar binnen een gemeente.
  • Je hebt een aantoonbare werkervaring in de afgelopen twee jaar als applicatiebeheerder.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de afgelopen drie jaar op het gebied van informatievoorziening, bijvoorbeeld: applicatiebeheer, archief, DIV, procesmanagement of gegevensbeheer.
  • Je bent bereid bij wederzijdse interesse en gebleken geschiktheid na 1.040 uur inhuur kosteloos in dienst te treden bij de gemeente.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

15 + 6 =