fbpx

Functie
Jr. – Sr. – Tester

Amsterdam

 

Standplaats:
Duur van de opdracht: 12 maanden

Start: 1-3-2020
Optie tot verlenging: Ja (maximaal 6 maanden)

Uren per week: 40

Solliciteren tot en met: 20-02-2020

Axiflex zoekt voor gemeente Amsterdam een projectleider Kunst & Cultuur, projectleider Economische Zaken.

 

Tester
Voor een bestaand projectteam heeft de opdrachtgever een ervaren tester nodig in een testteam van 5 personen. Binnen dit team zijn ze op zoek naar een tester die echt van testen houdt, testspecificaties maakt en de testen uitvoert. De tester moet zowel technisch als functioneel kunnen testen. De tester dient bekend te zijn met het testen van webapplicaties en databases.

De kandidaat is bereid om 1,5 jaar ingezet te worden bij opdrachtgever in Amsterdam.

Eisen:

  • TMap gecertificeerd
  • Kennis van het domein Werk en Inkomen
  • Uitgebreide ervaring met Agile/SCRUM, requirementsanalyse en het refinen van Userstories
  • Ervaring met prototyping en/of ontwerptools als Auxure
  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau, studierichting Informatica dan wel bedrijfseconomisch of bestuurskundige gerelateerde opleiding
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Ontwerper in de afgelopen 7 jaar
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen de softwareontwikkeling in de afgelopen 5 jaar

Wensen:
Heeft minimaal 1 jaar kennis en werkervaring met SQL en het raadplegen van databases in de afgelopen 3 jaar. BWKI = Bureau Keteninformatisering Werk & Inkomen. De Ontwerper van de afdeling Ontwikkeling Producten en Diensten van BKWI is belast met het ontwerpen van de functionele specificaties en het vertalen van de gebruikerswensen naar functionele oplossingen.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

5 + 2 =