fbpx

Testcoördinator implementatie nieuw systeem sociaal domein

Utrecht
Parttime

Duur van de opdracht: van 23 maart tot en met september 2020
Optie tot verlenging: nee
Uren per week: gemiddeld twaalf
Solliciteren tot en met: 20 februari 2020
Contractduur: 6 maanden

Functieomschrijving

De gemeente Utrecht heeft per direct behoefte aan een testcoördinator in verband met de implementatie van ZorgNed, een informatiesysteem voor het sociaal domein (Volksgezondheid, Wmo). Het nieuwe systeem vervangt twee bestaande systemen en kent een klantportaal, ondersteuning voor processen in de front-office, en een backoffice. De implementatie bestaat uit inrichting van het nieuwe systeem, waarvoor deels nog nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld, realiseren van koppelingen (onder andere voor archivering, ketensamenwerking en conversie/migratie van gegevens uit de oude bronsystemen.

Het streven is een startdatum van 23 maart. Eind april wordt het testplan opgeleverd. Vervolgens wordt de rol van testcoördinator vervuld in de periode mei tot en met september.

Dit ga je doen:

Je bent onder aansturing van de projectleider verantwoordelijk voor het opstellen van een testplan waarin opzet, organisatie en (resource)planning van het testproces uitgewerkt zijn. Het opstellen gebeurt in nauwe samenwerking met betrokken medewerkers van Volksgezondheid en Werk & Inkomen en de projectleider. Bij de planning wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid van medewerkers en de samenhang van andere projectactiviteiten. Het plan geeft inzicht in te maken keuzes en risicomaatregelen.

In afstemming met projectleider en opdrachtgever kan na het opstellen van het testplan de opdracht uitgebreid worden naar de invulling van testcoördinator gedurende de testfase. Deze rol is het coördineren, faciliteren, monitoren en begeleiden van het testproces en rapporteren naar project-/stuurgroep over de bevindingen.

Eisen

  • Je denkt en werkt op hbo-/wo-niveau.
  • Je hebt ruime ervaring als testcoördinator en ervaring met het schrijven van een (master)testplan.
  • Je bent TMap- of ISTQB-gecertificeerd.
  • Je bent een zelfstarter die na een korte inwerkperiode aan de slag kan.
  • Je hebt kennis van en werkervaring binnen het sociaal domein, een gemeente en of zorgorganisatie.
  • Je hebt affiniteit met informatiesystemen in het sociaal domein, zoals ZorgNed.
  • Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

2 + 7 =