fbpx

Teamleider Beleid en Regie Informatievoorziening

Alphen aan den Rijn
Parttime

Standplaats: Alphen aan den Rijn
Duur van de opdracht:
2 maart 2020 – 30 juni 2020
Optie tot verlenging:
ja tot 31-12-2020
Uren per week:
32 uur
Solliciteren tot en met:
dinsdag 12 februari

Functieomschrijving

Als teamleider ben je het boegbeeld van je team. Je geeft op een coachende en inspirerende wijze leiding aan een team van ongeveer 20 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor ontwikkeling van medewerkers en als opdrachtnemer voor de realisatie van doelstellingen en resultaten. Je legt goede verbindingen zowel extern als intern met andere teams, denk aan Functioneel Beheer, Datamanagement en Informatiebeheer en de externe ICT leverancier Solvinity. Als teamleider ben je het eerste aanspreekpunt voor teamoverstijgende thema’s. Je maakt deel uit van het MT van de bedrijfvoeringorganisatie Rijn & Braassem, van waaruit de ICT dienstverlening wordt geleverd aan zowel gemeente Alphen aan den Rijn als gemeente Kaag & Braassem. Ook met gemeente Kaag & Braassem onderhoud je de contacten en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van afgesproken dienstverlening en het financieel management hierop.


Het team BRI ziet toe op de levering van (nieuwe) betrouwbare, veilige en geschikte ICT dienstverlening en de ondersteuning hierbij. Dit team zorgt er samen met team Functioneel Beheer voor dat er ruim 1100 medewerkers elke dag goed kunnen werken. Onderdeel van team BRI is de servicedesk, de regiefuncties op de ICT processen en informatie(veiligheids)beleid en advies. Met de uitbesteding van het technisch beheer en de dienstverlening aan een tweede gemeente is het team opnieuw haar werkprocessen, samenwerking, bedrijfsvoering en werkafspraken aan het vormgeven. Je hebt hierin een coachende en inhoudelijk sturende rol. Het komende jaar staat in het teken van het verder ontwikkelen van de service integratie en de accountmanagement rol.

Aanvullende opdracht: 
“Wat is de juiste samenstelling en leiding van de ICT teams die gedetacheerd worden vanuit Alphen aan den Rijn aan de BVO?”.

Profiel

Je beschikt over leiderschap en kan medewerkers inspireren. Je hebt oog voor de ontwikkeling van de medewerker. Je kent en overziet het werkveld van het team, hebt oog voor de teamdynamiek, stimuleert zelforganisatie door het bevorderen van eigenaarschap over het werk. Je stuurt bij als dat nodig is en doet dit vanuit het oogpunt van leren en ontwikkelen. Als teamleider neem jij het voortouw en maak je een snelle en solide afweging van mogelijkheden. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en dit doe je op een heldere en inspirerende wijze. Je bent als geen ander in staat om de toekomstvisie en de besturingsgedachte van de gemeente Alphen aan den Rijn daadwerkelijk in de praktijk inhoud te geven. Hiervoor leg je verbinding met andere teamleiders en vormt ook weer gezamenlijk met hen een team dat de spil vormt in de ontwikkeling van de gemeente. Minimaal 7 jaar ervaring binnen Informatisering & Automatisering is een vereiste. Ook schakel je makkelijk tussen operatie en strategie en diverse inhoudelijke werkterreinen. Bovendien verwachten we dat je je herkent in de identiteit van onze organisatie die we hierboven omschrijven.

Eisen

  • Beschikbaar op 14 februari tussen 09:00 – 12:00
  • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in de afgelopen 10 jaar
  • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring op het gebied van Informatisering & Automatisering
  • Je hebt ervaring met gemeentelijke processen
  • Je hebt minimaal een afgerond HBO diploma
  • Je hebt ervaring met het opzetten van regie organisatie
  • Je hebt ervaring met een shared service achtige constructie. Dit dient duidelijk op het cv te zijn beschreven
  • Je hebt een opleiding op het gebied van Informatiekunde.
  • Het beschreven profiel dient gemotiveerd te zijn in je cv en motivatiebrief waarom jij de meest geschikte kandidaat bent
  • Je kunt minimaal twee referenties aanleveren met contactgegevens

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

10 + 10 =