fbpx

Teamcoach/trainer

Amsterdam
Parttime

Standplaats: Amsterdam, vaak op de Prins Hendrikkade 142, zo nu en dan op een andere locatie, daar waar de training gegeven wordt
Duur van de opdracht:
24 februari 2020 – 1 januari 2021
Optie tot verlenging:
Ja, tot een totale contractduur van 2 jaar
Uren per week: wisselend 0-8 uur gedurende de maanden dat de training draait
Solliciteren tot en met: donderdag 6 februari 2020

Functieomschrijving

Axiflex zoekt voor gemeente Amsterdam een teamcoach/trainer.

In het kader van het programma Uitvoering op 1, is voor de directie Stadswerken een Leer- en Ontwikkelplan (LOP) geschreven. Het plan wordt uitgevoerd door de Amsterdamse School. Onderdeel van het LOP is een leiderschapstraject voor groepsleiders, coördinatoren en meewerkend voormannen genaamd Leiderschap en zo. In 8 dagdelen wordt aandacht besteed aan de verdere ontwikkeling van natuurlijk leiderschap, communicatie, talent, inclusie bevordering, omgaan met emotie. Voor de begeleiding van dit traject worden trainers/coaches gezocht, om met een interne trainer/coach groepen te begeleiden. In 2020 gaat het om het begeleiden van circa 6 groepen (van maximaal 12 deelnemers).

Het benodigde materiaal is al ontwikkeld en gebruikt in 2019. De werkzaamheden bestaan voor het grootste gedeelte uit het begeleiden van de groepen, daarnaast moet rekening gehouden worden met voorbereidingstijd, train de trainer bijeenkomsten en evaluatie momenten. Er dient rekening gehouden te worden met een tijdsbeslag van 16 dagdelen voor de uitvoering incl voorbereiding; daarnaast circa 4 dagdelen in overleg voor train de trainer momenten en evaluatie.

Eisen

  • 2 referenties: naam organisatie, naam contactpersoon, telefoonnummer contactpersoon
  • Je hebt in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam
  • Een motivatiebrief waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie
  • Je hebt kennis en/of ervaring met systemisch werken (Hellinger)
  • Je hebt facilitator managementdrives
  • Je hebt ervaring als trainer met coachvaardigheden of team coaching.
  • Je hebt ervaring met de doelgroep van uitvoerders (hoveniers, stratenmakers, veegdienst, reiniging, beheerders van werven, sporthallen, parken).
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met leiding geven/ leiding nemen
  • Je hebt ervaring met het omgaan met psycho sociale vraagstukken
  • Je hebt bijzondere ervaring op het gebied van inclusie en diversiteit

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

14 + 10 =