fbpx

Tactisch inkoper

Bilthoven
Parttime

Optie tot verlenging: mogelijk, maar nog niet bekend
Uren per week: 24
Solliciteren tot en met: 19 februari 2020
Contractduur: 3 maanden
Parttime uren: 24 per week

Functieomschrijving

Axiflex zoekt voor gemeente De Bilt een tactisch inkoper die in staat is gelijk aan de slag te gaan met diverse soorten aanbestedingen. Je gaat aan de slag binnen het team Advies en werkt nauw samen met Inkoop. Voor Europese aanbestedingen, of enkelvoudige en meervoudige onderhandse aanbestedingen draai je jouw hand niet om.

Je werkzaamheden:

 • als processueel projectleider begeleiden van inkoop- en aanbestedingsprocedures binnen de gehele gemeentelijke organisatie;
 • opstellen van documenten voor inkoop- en aanbestedingsprocedures in samenwerking met de teams;
 • adviseren van de medewerkers over vraagstukken van een inkoop en aanbesteding;
 • uitvoeren van de inkoop- en aanbestedingsprocedures in Tenderned;
 • ondersteunen van de inkoopadviseur met het verzamelen van informatie voor het opstellen van een inkoopactieplan en andere inkooptaken;
 • geven van workshops in samenwerking met de collega’s van Inkoop;
 • vervangen van de inkoopadviseur tijdens verlof en dergelijke, in afstemming met de andere tactisch inkoper.

Eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar als tactisch inkoper bij een gemeentelijke instelling.
 • Je hebt een afgeronde opleiding inkoopprofessional Nevi 1 of vergelijkbaar.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het (proces)begeleiden van Europees aanbestedingen op het gebied van leveringen, diensten en of werken.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

13 + 6 =