fbpx

Tactisch inkoopadviseur sociaal domein

Alphen aan den Rijn
Parttime

Standplaats: Alphen aan den Rijn
Duur van de opdracht: 18 weken
Solliciteren tot en met: 5 maart 2020

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van (complexe) inkooptrajecten in het sociaal domein met een contractwaarde hoger dan de Europese aanbestedingsgrens conform wet- en regelgeving. Hierin is de inkoper betrokken bij alle facetten van het aanbestedingstraject, van voorbereiding via uitvoering tot afronding en decharge.

Eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante wo-/-hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 en 2 of een inkoopgerelateerde opleiding.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als inkoopadviseur binnen publieke- of vergelijkbare overheidsorganisaties binnen het gebied van het sociale domein (op het gebied van Europees aanbesteden) in de afgelopen tien jaar.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het gebruik van het digitale inkoopplatform Negometrix.
  • Je bent goed op de hoogte van de (Europese) aanbestedingregels en de laatste ontwikkelingen.
  • Je moet op inhoud een sparringpartner zijn voor leidinggevenden en het bestuur.
  • Je hebt ervaring bij inkoopprocessen met onafhankelijke oordeelsvorming, benaderen contacten op open, standvastige en stimulerende wijze, bemiddelen, mogelijkheden/oplossingen zien en zoeken, actief interveniëren, omgaan met stress en zorgen voor vertrouwen.
  • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Je kan goed overtuigen, bent klantvriendelijk en kan omgaan met weerstand.
  • Je bent in staat complexe offerte-aanvragen, inclusief (raam)overeenkomsten, op te stellen in samenwerking met de opdrachtgever.

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

15 + 5 =