fbpx

Senior Wmo-adviseur

Rotterdam
Fulltime

Duur van de opdracht: tot en met 31 december 2020
Optie tot verlenging: twee maal drie maanden
Solliciteren tot en met: 8 maart 2020
Uren per week: 32-36 uur

Functieomschrijving

Als senior Wmo-adviseur adviseer je bij Wmo-hulpvragen van burgers. Je zet jezelf in om bij vaak meervoudige problematiek (materiële, psychiatrische, sociale en/of somatische problemen) passende oplossingen te vinden zodat deze burgers uiteindelijk volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij. Dit doe je in nauwe samenwerking met interne en externe partners.

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren, zijn divers. Deze zijn terug te brengen tot twee hoofdtaken:

  • het indiceren van Wmo-arrangementen op het vlak van sociaal en persoonlijk functioneren, voeren van een huishouding, financiën, dagbesteding, zelfzorg en gezondheid, mantelzorg respijt en huisvesting;
  • het indiceren van Wmo-maatwerkvoorzieningen op het vlak van vervoer, rolstoelen en woonvoorzieningen.

Je verricht onderzoek en analyseert de persoonlijke situatie zorgvuldig. Als indicatiesteller stel je vast of een cliënt recht heeft op Wmo-zorg. Het resultaat van jouw bevindingen verwoord je in een objectieve en juiste indicatie.

Profiel

Je hebt minimaal een hbo-diploma in het sociaal domein. Ook heb je twee jaar werkervaring in deze of een soortgelijke functie. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Je kunt goed samenwerken. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Vanzelfsprekend ben je integer.

Eisen

  • Je beschikt over een hbo-diploma.
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring als Wmo-adviseur, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
  • Je bent specialist op één van de twee hoofdtaken (zie Functieomschrijving) met minimaal twee jaar ervaring, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring met Microsoft Office.
  • Je hebt ervaring in het sociaal domein.
  • Je bent in de afgelopen zes maanden niet in dienst geweest van de gemeente Rotterdam.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De provincie kan verzoeken om Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

10 + 14 =