fbpx

Senior vergunningverlener Wabo

Utrecht
Fulltime

Optie tot verlenging: ja
Uren per week: 36 (gemiddeld)
Solliciteren kan tot en met: 9 april 2020
Contractduur: 12 maanden

Werkzaamheden

Je behandelt aanvragen om een omgevingsvergunning te verkrijgen aangaande de gebouwde omgeving. Het gaat hierbij met name om de activiteit ‘Handelen in strijd met regels Ruimtelijke Ordening’. Deze taak kan worden onderverdeeld in:

 • uitvoeren van relevante inhoudelijke toetsen waarbij jouw aandachtsgebied zal liggen op de ruimtelijke ordening en voornamelijk op de onderdelen economische zaken, horeca en evenementen;
 • uitvoeren van een adequaat besluitvormingstraject;
 • zorg dragen voor en wegen van relevante adviezen van derden, en deze beoordelen;
 • toetsen van aanvragen met specialistische kennis. Waar mogelijk werk je zelfstandig. Tegelijkertijd weet je wanneer het verstandig is collegiaal te overleggen;
 • verstrekken van informatie aan aanvragers en andere belanghebbenden, per telefoon, e-mail of in overleg;
 • toetsen van de aanvragen aan de geldende wet- en regelgeving en zelfstandig besluiten nemen conform vooraf vastgesteld beleid. Voorbereiden van een beslissing op basis van de benodigde adviezen (van Welstand, Stedenbouw en andere instanties).

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Ruimtelijke Ordening.
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring met het verlenen van omgevingsvergunningen en het toetsen van aanvragen aan bestemmingsplannen.
 • Je hebt werkervaring met of bent bekend met het verlenen van aanlegvergunningen.
 • Je hebt een opleiding ABW 1 afgerond.
 • Je schrijft een motivatie voor deze opdracht (maximaal een halve A4-pagina) en gaat in op het gestelde profiel.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).
 • Je vermeldt op het cv een volledig overzicht van jouw huidige nevenfuncties (bezoldigd en onbezoldigd) zodat de vacaturehouder mogelijke belangenverstrengeling kan uitsluiten.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl