fbpx

Axiflex Senior Vergunningverlener

 

Senior vergunningverlener Milieu

Hoorn
Fulltime


Functietitel: Senior vergunningverlener Milieu
Standplaats: Hoorn
Duur van de opdracht: drie maanden
Optie tot verlenging: mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: 16 tot 36
Solliciteren tot en met: 15 januari 2020

Axiflex zoekt voor de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord een senior vergunningverlener Milieu.

Functieomschrijving:

Met jouw inzicht in (plaatselijke) verordeningen, wetten, regelgeving, procedures en beleid voorzie je vergunningsaanvragers of melders van begrijpelijk advies. Je denkt mee, draagt oplossingen aan voor problemen en beoordeelt de vergunningaanvragen voor (complexere) omgevingsvergunningen milieu of meldingen in het kader van het activiteitenbesluit op juistheid en volledigheid. Na toetsing aan het wettelijke kader (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de Wet milieubeheer en dergelijke) stel je een besluit op. Je overlegt bovendien regelmatig met adviseurs en aanvragers, zo nodig op locatie. Daardoor krijg je een boeiende milieutechnische kijk in veel bedrijven. Je adviseert, rapporteert, correspondeert en communiceert helder en secuur. Dat maakt jou tot een fijne gesprekspartner die weet te overtuigen. Met een frisse blik denk je bovendien graag mee over procesverbeteringen.

Wat we van je eisen:

  • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare werkervaring als vergunningsverlener Milieu.
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
  • Je hebt regionale bekendheid met de gemeenten en milieunetwerken binnen de regio (dit blijkt uit een toelichting in het cv).
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen of whatsappen naar:
+31 6 23 85 34 94.

Contact

14 + 7 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen