fbpx

Senior tester/scrummaster

Apeldoorn
Fulltime

Standplaats: Apeldoorn
Duur van de opdracht:
van 3 maart tot en met 30 juni 2020
Optie tot verlenging:
ja, tot 31 december 2021
Solliciteren tot en met:
donderdag 13 februari 2020 om 14.00 uur

Functieomschrijving

Testen van het nieuwe informatiesysteem Payment Factory. Dit systeem wordt ontwikkeld op zowel het platform Java (drie teams) als het platform Cobol (één team). In één van de drie Java-teams wordt een Java-tester/scrummaster gezocht. Dit team werkt aan een onderdeel van de Payment Factory dat het bestemmen van betalingen ontwikkelt en onder andere gekoppeld zal worden aan een externe database en een workflowmanagementsysteem. Naast testen wordt verwacht dat de werkzaamheden van de scrummaster worden uitgevoerd. We gaan hierbij uit van een ervaren scrummaster. Omdat de testwerkzaamheden bijna volledig met behulp van Robot Framework worden uitgevoerd, is kennis van testautomatisering een vereiste (bij voorkeur met Robot Framework).

Eisen

  • Je hebt de cursus Tmap NEXT Foundation afgerond.
  • Je hebt vijf jaar ervaring als Java-tester.
  • Je hebt drie jaar ervaring als scrummaster.
  • Je hebt drie jaar ervaring met testautomatisering.

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De Belastingdienst kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

12 + 11 =