fbpx

Senior tester c.q. testautomatiseerder (zzp’er toegestaan)

Apeldoorn
Fulltime

Optie tot verlenging: ja, tot 31 december 2021
Solliciteren tot en met:
donderdag 13 februari 2020 om 14.00 uur

Functieomschrijving

Het werk bestaat uit:

 • testen;
 • oplossen van problemen en storingen;
 • versiebeheer op releases en documentatie;
 • configuratiebeheer;
 • opzetten van geautomatiseerd testen;
 • uitvoeren van c.q. assisteren bij integratie- en acceptatietesten.

Bij dit alles heb je natuurlijk oog voor security- en kwaliteitsaspecten. Je werkt in het (scrum)team samen met collega’s aan het hele ontwikkeltraject (refinement van de opdracht, begroten, inplannen van taken en testen, tot en met het demonstreren van de functionaliteit aan de gebruikers en stakeholders). We verwachten van jou dat jij jezelf verder ontwikkelt en de ontwikkelingen rond het testen volgt. Je kunt jouw kennis goed overdragen en hebt affiniteit (en liefst enige ervaring) met programmeren. Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent creatief, flexibel en thuis in verschillende frameworks, of je hebt bewezen jezelf die snel eigen te kunnen maken. Het is een pré als je al bekend bent met Java, Angular, Jenkins, Robotframework en/of Selenium. Tenslotte verwachten we van jou dat jij zelfstandig kunt werken binnen het scrumteam en initiatieven neemt wanneer dat nodig is.

De Belastingdienst maakt gebruik van veel formulieren. Bij IV Interactie leveren en onderhouden we een formulierendienst. Daarmee kan de Belastingdienst snel, aanpasbaar, beheersbaar, bestuurbaar, schaalbaar, efficiënt en kwalitatief hoogwaardige formulieren voortbrengen en beheren. Die formulieren komen via portalen beschikbaar voor belastingplichtigen om veilig en snel hun transacties met de Belastingdienst uit te voeren. Er loopt een programma om voor alle papieren formulieren een elektronische evenknie te realiseren.

Eisen

 • Je werkt en denkt op hbo-niveau (dit blijkt bijvoorbeeld uit een hbo-bachelordiploma).
 • Je hebt de cursus Tmap NEXT Foundation, Leading SAFe (of iets dergelijks) afgerond.
 • Je hebt ervaring met testmanagement.
 • Je hebt ervaring met applicatieontwikkeling.
 • Je hebt ervaring met het opzetten van testautomatisering.

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten:

De Belastingdienst kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

14 + 3 =