fbpx

Senior System Center-consultant

Groningen
Fulltime

Duur van de opdracht: van 13 april tot en met 27 december 2020
Optie tot verlenging: ja
Solliciteren kan tot en met: 26 maart 2020

Functieomschrijving

Als senior System Center-consultant kun je ontwerpen van complexe infrastructuren en designs interpreteren. Je houdt jezelf bezig met het realiseren en bouwen van de infrastructuur. Daarnaast beoordeel je ook bestaande infrastructuren. Je biedt verbeteringen en oplossingen waar nodig. Je hebt in deze functie veel klantcontact en lost complexe vraagstukken op. Je houdt jezelf bezig met migratie- en uitroltrajecten en bent in staat techniek zodanig in te zetten dat de klant de gewenste oplossing krijgt.

We zoeken een senior met brede kennis van System Center en focus op SCOM en SCSM.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je werkt en denkt op hbo-ICT-niveau.
  • Je bent ITILv3-gecertificeerd (Foundation).
  • Je bent MSCA-gecertificeerd (Windows Server 2016).
  • Je hebt relevante System Center-opleidingen.
  • Je hebt minimaal drie tot vijf jaren aantoonbare ervaring met de Microsoft System Center Suite (SCOM en SCSM). Dit is een must-have!
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en implementeren van infrastructuren.
  • Je bent in staat zowel persoonlijk als in teamverband te acteren op hoog technisch en strategisch niveau.
  • Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Van de Microsoft-certificeringen moet je een kopie transcript meesturen, of je moet deze op andere wijze inzichtelijk maken.

Functiewensen

  • Je bent MCSE-gecertificeerd (Cloud Platform and Infrastructure).
  • Je hebt ervaring met Office 365 en Azure.

Let op: je moet binnen één uur reisafstand van standplaats Groningen wonen!

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

13 + 8 =