fbpx

Senior projectleider crisis

Utrecht
Parttime

Standplaats: Utrecht
Duur van de opdracht: twaalf maanden
Optie tot verlenging: mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: acht
Solliciteren tot en met: 28 januari 2020

Axiflex zoekt voor de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) een senior projectleider crisis.

Jouw opdracht:

 • Starten met het maken van een plan van aanpak met als doel/resultaat dat de piketregeling asbest en crisis operationeel gaat worden. Je doet dit samen met de inhoudelijk-deskundigen binnen de ODRU en de officieren van dienst bevolkingszorg van de gemeenten.
 • Je onderzoekt samen met de gemeenten de meest optimale inzet vanuit de ODRU op het gebied van crisis en bouwconstructies.
 • Je onderzoekt de financiering van het hele ODRU-crisispiket, je doet voorstellen tot veranderingen en gaat deze in afstemming met de gemeenten vastleggen.
 • Werkinstructies tijdens crisissituaties worden door jou voor milieu, asbest en waar nodig bouwconstructies gemaakt en/of geüpdatet.
 • Je maakt voor het gehele crisispiket (milieu, asbest en eventueel bouwconstructies) waar nodig een opleidingsprogramma. Daarnaast ga je in overleg met de veiligheidsregio de samenwerking in crisissituaties meer inhoud geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het mee-informeren van de ODRU bij de aanvang van crisissituaties en het inhoud geven aan een gezamenlijk (meerjaren)oefenprogramma.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding in de richting van veiligheidskunde.
 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar als projectleider binnen een gemeentelijke instelling.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het opstellen van werkinstructie en/of opleidingsprogramma’s.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met crisispiketregelingen op het gebied van asbest, milieu en bouwconstructies.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten:

 • De ODRU kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. tablet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

11 + 6 =