fbpx

Axiflex consulent schuldhulpverlening

 

Senior Planeconoom

Naaldwijk
Fulltime


Standplaats: Naaldwijk
Duur van de opdracht: twaalf maanden
Optie tot verlenging: één maal zes maanden
Uren per week: 36
Solliciteren tot en met: 28 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Westland een senior planeconoom.

Functieomschrijving

Je bent een financieel-strategisch adviseur van formaat en hebt ruime ervaring met veranderingsprocessen, onderhandelen en het behartigen van belangen van meerdere partijen. Hierin kun je door vriendelijke overtuigingskracht in te zetten, communiceren met projectleiders, bestuurders en andere stakeholders (zoals bijvoorbeeld de deelnemingen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor de financiële zaken rond gebiedsontwikkeling en coacht de junior planeconomen.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Wat we van je vragen (wensen):

  • Je hebt een afgeronde financiële/economische wo-opleiding.
  • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring als planeconoom voor gebiedsontwikkelingen van complexe aard, met een hoog afbreukrisico binnen een publiek grondbedrijf.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen zeven jaar met coachen en coördineren van werkzaamheden.
  • Je hebt aantoonbare kennis van de (nieuwe) BBV-regels en rapportagevereisten door middel van werkervaring en/of een cursus.
  • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen vijf jaar.

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 6 23 85 34 94.

Contact

11 + 2 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen