fbpx

Senior medewerker bouw- en woningtoezicht

Naaldwijk
Fulltime

Optie tot verlenging: één maal drie maanden
Uren per week: 36
Solliciteren kan tot en met: 30 maart 2020

Functieomschrijving

Als senior medewerken bouw- en woningtoezicht houd je aan de hand van de verleende vergunning toezicht op de juiste en veilige uitvoering van bouw- en sloopwerkzaamheden. Ook spoor je illegale bouwwerkzaamheden en het illegaal gebruik van gronden en/of bouwwerken op, en je controleert de bestaande gebouwvoorraad. Daarnaast behandel je bouwkundige aspecten bij woningaanpassingen voor gehandicapten. Verder handel je adequaat klachten, verzoeken en vragen af. Je stelt rapportages op en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan jouw teamleider.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding Bouwkunde of Civiele Techniek.
  • Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring als medewerker bouw- en woningtoezicht, opgedaan in de afgelopen vier jaar.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving middels de opleiding Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 1, of bent bereid deze opleiding te volgen.
  • Je hebt werkervaring binnen het gebied bouw en woningtoezicht in een overheidsorganisatie, opgedaan in de afgelopen vier jaar.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Benodigde competenties

  • Je bent integer, zorgvuldig, zelfstandig, doel- en resultaatgericht, en kunt in teamverband werken.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Goed om te weten:

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl