fbpx

Senior DevOps Coach

Standplaats: Utrecht
Duur van de opdracht:
10-2-2020 31-12-2020
Uren per week: 36 uur
Solliciteren tot en met: dinsdag 4 februari 2020

Functieomschrijving

Als DevOps coach draag je bij aan het vergroten van de wendbaarheid, voorspelbaarheid en betrouwbaarheid van onze organisatie. Jij bent in staat om teams te coachen naar Agile en DevOps werken. Je bent een vaardige coach met aandacht voor mensen, techniek, context en omgeving van een team. Je coacht teams naar een DevOps werkwijze en werkt nauw samen met de Agile coaches en inhoudelijk technische specialisten als nv SREs. Jouw brede kennis van de diverse technieken waar een productteam mee werkt, zet je op de juiste momenten in bij deze teams. Je bent een kei in het meenemen van de omgeving en management.
Je komt te werken in Utrecht bij NS IT. Je gaat coachen bij diverse teams bij verschillende bedrijfsonderdelen. Je werkt nauw samen met je collega coaches en de technisch inhoudelijke specialisten bij de afdeling Infrastructuur en Operatie van IT. 

Eisen

 • Je bent een vaardige coach en je snapt de technische kant van DevOps
 • Je hebt een Agile mindset en kunt moeiteloos uitleggen wat dat betekent
 • Je snapt de scrum, kanban en SAFe frameworks en weet deze toe te passen
 • Je kunt verbinding maken met mensen en je snapt welke problematiek bij een Agile Transformatie in een grote organisatie hoort
 • Je hebt doorzettingsvermogen en krijgt mensen mee in de wereld van DevOps en Agile
 • Je weet welke technische implementaties nodig zijn om met DevOps te kunnen werken en kan die ondersteunen
 • Je hebt kennis en ervaring met Lean en Lean tools
 • Je bent energiek en levendig en je hebt passie voor mensen en techniek


In het CV moet blijken dat u aan onderstaande eisen voldoet:

 • Continuous Operations, Continuous Integration, Continuous Delivery, Continuous Deployments, Continuous Monitoring
 • Automated Testing, Automated Deployment pipelines, Automated Operations
 • Cloud Services en As a Service omgevingen

Sollicitatieprocedure
 
De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

9 + 8 =