fbpx

Senior boa

Utrecht
Fulltime

Standplaats: Nieuwegein
Duur van de opdracht:
10 maanden
Start: z.s.m.
Optie tot verlenging:
2 maal 6 maand(en)
Uren per week:
36 uur
Solliciteren tot en met:
donderdag 13 februari 2020

Functieomschrijving

Er zijn in Nieuwegein 3 senior boa’s,  11 medior boa’s, 5 junior boa’s en 1 toezichthouder. Op dit moment is er door omstandigheden nog 1 senior werkzaam. De senior verdeelt het werk en zet je in op de taken die gedaan moeten worden. Als senior boa ben je deels intern en deels op straat te vinden waar je samen met de andere boa’s van Stadstoezicht een breed pallet aan taken in de openbare ruimte oppakt; Je adviseert bij aanvragen voor vergunningen in de openbare ruimte over de wettelijke kaders; Je organiseert gezamenlijk met partners multidisciplinaire onderzoeken en stuurt aan vanuit toezicht en handhaving, bijvoorbeeld bij integrale controles; Je voert overleg met externen (politie, jongerenwerk, marktmeester, e.a.) over de aanpak bij knelpunten of kansen;  Je sluit panden in opdracht van de burgemeester; Je pleegt inzet bij calamiteiten en regelt en bewaakt inzet hierbij; Je bent eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor collega’s van en buiten de afdeling en voor betrokken partners; Je coacht medior- en junior collega’s, geeft hen inhoudelijk advies bij complexe taken en nieuwe projecten of taken; Je coacht medior- en junior collega’s met betrekking tot het werken vanuit de bedoeling; Je maakt de planning, geeft werkinstructies bij evenementen en evalueert deze; Je ontwikkelt protocollen en instructies op het gebied van preventie en handhaving; Je signaleert trends en ontwikkelingen op het vakgebied; Je brieft directe collega’s en verdeelt de dagelijkse taken.

Recent is er spanning binnen het team geweest. Extra vraag aan de senior is om in onderling overleg met de teamleider en de senior boa een plan te bedenken om aandacht te besteden om de rust en eenheid in het team terug te brengen.

Eisen

  • In bezit van een boa-diploma;

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met leidinggeven in de afgelopen 5 jaar;

  • Je hebt 3 jaar of meer ervaring in de afgelopen 8 jaar (pre meer dan 5 jaar)

    In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Competenties

  • teamplayer
  • politiek-sensitief
  • “out of the box” denken

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

3 + 14 =