fbpx

SAP-tester

Apeldoorn
Fulltime

Optie tot verlenging: ja
Solliciteren kan tot en met: 13 maart 2020

Functieomschrijving

IV IBS Bedrijfsvoering, team Finance en Business Warehouse heeft met spoed behoefte aan een SAP-tester die ervaring heeft met SAP Financieel en SAP Controlling voor het testen van (applicatieve) SAP-releases. Hierbij werk je samen met een junior SAP-tester, en probeer je het SAP-testen binnen het team op een hoger plan te tillen. Op dit moment staat het team op de vooravond om over te gaan op HANA-database en is het druk bezig met de implementatie van NEW GL, uiteindelijk gaat het team door-ontwikkelen naar S4/Hana.

Binnen de afdeling werk je samen met andere SAP testers (team Facilitair, team Personeel).

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met SAP-FICO/PM/FM.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met SAP Solution Manager (CHARM).
  • Je hebt minimaal één jaar ABAP-kennis.

Functiewensen

  • Je kunt werken in een Scrum-team. Binnen de afdeling wordt gewerkt met SAFe. Kennis van en ervaring met deze methodes is een pre.
  • Binnen de afdeling zijn meerdere teams bezig met het inrichten van testautomatisering. Het kunnen samenwerken met andere testers en delen van kennis en ervaring is essentieel.
  • Je hebt ervaring met PSM.
  • Je hebt ervaring met HANA-database/S4/Hana.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

9 + 3 =