fbpx

SAP consultant

Deventer
Fulltime

Standplaats: Deventer
Duur van de opdracht:
17 februari – 30 juni 2020
Startdatum: Zo spoedig mogelijk, liefst voor 17 februari starten.
Optie tot verlenging:
Ja
Uren per week:
40 uur
Solliciteren tot en met:
zondag 9 februari 2020

Functieomschrijving

Voor een nog te ontwikkelen kwaliteitsstraat en bronontsluiting (in SAP BODS) zoeken we een BODS expert met BW kennis die binnen een scrumteam zelfstandig deze data ontsluiting kan bouwen.

De grootste uitdaging van deze opdracht is het ontwikkelen van een dataoppervlak voor een SAP systeem welke naast reguliere ETL ook procematig moet worden opgebouwd / ontwikkeld.

Eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van dataflows in SAP omgevingen.

  • Je werkt graag samen binnen een team, bent zelfstandig in je werk en kan vooral heel goed overweg met data uit SAP BW en is een expert op het gebied van SAP BODS.

  • Daarnaast is de kandidaat in staat om een positieve vibe in het team te brengen.

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Leuke en afwisselende uitdaging, flexibiliteit in werktijd en gedreven team wat bezig is met belangrijke business systemen. Af en toe thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Je komt te werken in het scrumteam “follow the money” binnen de agile release train “FRC Express”.

 

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

13 + 14 =