fbpx

Procesmanager Laadvisie

Amsterdam
Parttime

Duur van de opdracht: 12 maanden
Start: zsm – één jaar na startdatum
Optie tot verlenging:
ja, 12 maanden
Uren per week:
24 uur
Solliciteren tot en met:
donderdag 9 april 2020

Functieomschrijving

In oktober 2019 is het Actieplan Schone Lucht vastgesteld door het college. De ambities voor schone lucht in Amsterdam zijn hierin vastgelegd. Verkeer is één van de grootste bronnen voor vieze lucht waar de gemeente iets aan kan doen. Het uitstootvrij maken van het verkeer is één van de maatregelen waar aan gewerkt wordt.
Ruim 10 jaar geleden is de gemeente gestart met het faciliteren van openbare laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer. Om in Amsterdam de elektrisch rijder goed blijven te faciliteren gericht op het halen van de ambities emissievrij 2025 voor stadsdistributie en 2030 voor al het verkeer wordt een laadvisie; strategisch plan voor Amsterdamse oplaadinfrastructuur, ontwikkeld die richting geeft hoe de gemeente dit mogelijk wil maken voor alle vervoersmodaliteiten.

Werkzaamheden

 • Je werkt als procesmanager laadvisie nauw samen met de projectmanager ter ondersteuning van het project.
 • Je bent verantwoordelijk voor planning, coördinatie en verslaglegging  van de overleggen met interne en externe stakeholders. Je functioneert zelfstandig als spin in het web.
 • Je adviseert de projectmanager en bereid in overleg met de projectmanager bijeenkomsten voor.
 • Je zult in overleg met de projectmanager zelfstandig inhoudelijke onderdelen van het project  oppakken.
 • je cllustert informatie opdat het verwerkt kan worden in het te ontwikkelen document: de Laadvisie

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je beschikt minimaal over WO werk- en denkniveau
 • Je geeft op maximaal één A4-pagina aan waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie
 • Je hebt minimaal vijf  jaar proces/projectmanagement ervaring bij decentrale overheden.
 • Je hebt minimaal één jaar kennis en ervaring met de werkzaamheden en de rollen van decentrale overheden bij verkeers- en vervoersprojecten.
 • Je hebt twee jaar werkervaring bij een van de G4-gemeenten.
 • Je hebt kennis en ervaring met de werkzaamheden en de rollen van decentrale overheden wat betreft het stimuleren/faciliteren van oplaadinfrastructuur.
 • Je hebt kennis en ervaring bij een grote gemeente (G40) of grote organisatie (500+ medewerkers) om complexe projecten (met meer dan 15 stakeholders intern en extern) te analyseren en te systematiseren tot concrete werkpakketten en processen.
 • Je hebt een kennisnetwerk op het gebied van  elektrisch rijden bij decentrale overheden en marktpartijen.
 • Je bent flexibel inzetbaar gedurende 2 a 3 werkdagen per week.
 • Je hebt in de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.
 • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer)

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl