fbpx

Regisseur beleidsimplementatie

Hilversum
Fulltime

Duur van de opdracht: 6 maanden
Start: z.s.m.
Optie tot verlenging:
1 maal 6 maand(en)
Uren per week:
36 uur
Solliciteren tot en met:
maandag 2 maart 2020 tot 10:00

Functieomschrijving

De Regisseur Beleidsimplementatie is verantwoordelijk voor het regisseren van het implementatieproces van vastgesteld beleid binnen het Sociaal Domein. Je houdt overzicht op alle beleidsonderwerpen waar implementatie nodig is en coördineert dit. Je legt verbanden, ziet synergie of creëert synergie waardoor Teammanagers in staat worden gesteld op een goede en efficiënte manier aan de slag te gaan. Je hebt een innovatieve blik en adviseert gevraagd en ongevraagd de Directeur en Teammanagers.

Je werkt samen met de Teammanager Beleid en de Teammanagers binnen het Sociaal Domein. Je rapporteert aan de Directeur Sociaal Domein.

Eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau;
  • Je hebt aantoonbare kennis en werkervaring binnen het Sociaal Domein;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als regisseur beleidsimplementatie binnen een gemeente
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het regisseren en/of coördineren van implementatieprocessen
  • Je hebt aantoonbare kennis van de regelgeving met betrekking tot het sociaal Domein
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het aansturen van teammanagers op het gebied van procesbegeleiding en implementatie

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Competenties

  • Helicopterview
  • Samenwerken
  • Pragmatisch

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

14 + 8 =