fbpx

Recovery Verpleegkundige

Utrecht
Parttime

Locatie: Utrecht
Start: 1-4-2020 – 31-12-2020
Optie tot verlenging: Ja is mogelijk
Uren per week: 24
Solliciteren tot: 28 maart 2020

Functieomschrijving

Werken op de recovery van het Wilhelmina Kinderziekenhuis is uniek en bijzonder. Wij hebben een eigen OK centrum en dus ook een aparte recovery, speciaal voor kinderen (0-18 jarigen). De postoperatieve zorg en opvang bij kinderen is anders. Op de eerste plaats gaat het bij kinderen in het WKZ om een grote diversiteit en complexiteit van aangeboren ziekten en afwijkingen. Ook hou je rekening met een grotere variatie in gewicht bij kinderen en is de ontwikkelingsfase bepalend voor het contact en de observatie in de postoperatieve zorg. Je verzorgt niet alleen deze kinderen maar je begeleidt en informeert ook de ouders. Naast de postoperatieve opvang van kinderen verzorgen wij ook de opvang van onze obstetrische patiënten. In 2018 gaan we uitbreiden in verband met de opening van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Afdeling

Alles op onze afdeling draait om het kind en de ouders/verzorgers. Elke dag zetten wij ons in voor de hoogste kwaliteit van zorg. Je komt te werken in een hecht team van bevlogen en loyale collega’s. Je doet je werk op de recovery in het WKZ en geregeld op andere, kleine locaties binnen het UMC Utrecht waar kinderen anesthesie hebben gehad. Zo kun je als recoveryverpleegkundige ook in het pijnteam werken waarbij je op diverse verpleegafdelingen het kind, de ouders en verpleegkundigen ondersteunt en adviseert in de pijnbestrijding. De samenwerking met andere disciplines van het OK complex is intensief en professioneel. Dit alles maakt ons, en straks ook jouw werk, zo bijzonder.

Profiel

Jij hebt een grote affiniteit met de postoperatieve zorg voor kinderen en voelt je aangetrokken tot het werken op deze unieke recoveryafdeling. Voor dit werk breng jij uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden mee en je bent gericht op samenwerken. Jij bent ingesteld op continu leren en levert graag jouw professionele bijdrage in een of meer werkgroepen. Bij voorkeur ben je een gediplomeerd recoveryverpleegkundige. Je kunt dan meteen aan de slag en je start met de academische module waarbij je ingewerkt wordt op complexe specialistische zorg. Ben je nog geen gediplomeerd recoveryverpleegkundige maar nu bijvoorbeeld IC-, High Care-, Medium Care-, SEH- of kinderverpleegkundige, dan is het mogelijk door middel van een aangepaste opleiding en deelcertificaten het vereiste diploma te behalen. In ieder geval: wij zien uit naar je komst!

Eisen

 • Je moet binnen 30 minuten in het UMC kunnen zijn vanwege het draaien van bereikbaarheidsdiensten
 • Je beschikt minimaal over een relevante MBO opleiding.
 • Je bent een gediplomeerd (recovery)verpleegkundige of bent bereid om een opleiding tot recovery verpleegkundige te volgen.
 • Je beschikt in ieder geval over ervaring in het bewaken van de monitor.
 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar en bereid tot het draaien van diensten.

Competenties

 • Samenwerken
 • Goede communicatie- en sociale
 • vaardigheden
 • Flexibele houding
 • Empathisch vermogen
 • Professionele houding welke past binnen een ziekenhuis

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl