fbpx

Projectmanager energietransitie

Pijnacker
Parttime

Standplaats: Pijnacker
Duur van de opdracht: zes maanden
Optie tot verlenging: één maal zes maanden
Uren per week: 16 tot 24
Solliciteren tot en met: 27 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp een projectmanager energietransitie.

Functieomschrijving

De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft behoefte aan tijdelijke ondersteuning in de. Je werkt voor de afdeling Beleid en maakt onderdeel uit van het programmabureau Energietransitie. Het programmabureau heeft de opdracht te komen tot een Energietransitieplan 2021. Dit plan beschrijft op welke wijze de gemeente haarzelf in 2050 energieneutraal wil krijgen. Daarnaast heeft het bureau als opdracht de energietransitie te implementeren binnen de gemeentelijke organisatie, ook begeleidt het lopende initiatieven. Je ondersteunt de programmamanager in deze doelstellingen. Jouw taakveld is onder andere:

 • het opstellen van het Energietransitieplan 2021 (zowel warmte als elektriciteit) met als onderdeel daarvan het adviseren van maatregelen op woningniveau;
 • het opstellen van een uitvoeringsprogramma, waarin mede is opgenomen de rollen en verantwoordelijkheden van de gemeente;
 • het ondersteunen van de interne organisatie op weg naar een energieneutraal 2050.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied van de energietransitie in de afgelopen vijftien jaar.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Wat we van je vragen (wensen):

 • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager op het gebied van energietransitie in de afgelopen vijf jaar.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het werken in een gemeentelijke organisatie in de afgelopen vijf jaar.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het werken in een politieke organisatie in de afgelopen vijf jaar.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met energiesystemen (bijvoorbeeld warmte-, zonne-, windenergie en geothermie).
 • Je hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding.
 • Je hebt aantoonbaar een netwerk in de energietransitie binnen de regio Haaglanden, middels relevante werkervaring.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

15 + 4 =