fbpx

Projectleider tijdelijke huisvesting

Gooise Meren
Parttime

Standplaats: Gooise Meren
Duur van de opdracht:
6 maanden
Start: 1 maart 2020
Optie tot verlenging:
2 maal 3 maand(en)
Uren per week:
12
Solliciteren tot en met:
donderdag 13 februari 2020

Functieomschrijving

In samenwerking met alle betrokken partijen zijn de lokale actielijnen Bescherming en Opvang 2020 vastgesteld. Dit actieplan van Gooise Meren is gericht op de meest kwetsbare inwoners, die zonder passende ondersteuning maatschappelijk uit (dreigen te) vallen. Denk aan mensen die problemen hebben op het gebied van huiselijk geweld, woonoverlast, schulden, verslaving en/of psychische problemen.

De opdracht bestaat uit één project dat onderdeel is van het genoemde actieplan 2020.

Je maakt een projectplan voor het realiseren van tijdelijke huisvesting en voert dat plan uit. Het gaat om het realiseren van acht tot tien woonplekken in Gooisemeren die tijdelijk (max 2 jaar) verhuurd worden aan cliënten van het team Maatschappelijke Zorg van de USD (uitvoeringsdienst sociaal domein). De woningen zijn in eigendom en beheer van een externe partij. De toewijzing valt onder verantwoordelijkheid van het Team Maatschappelijke Zorg met behulp van een afwegingskader. Er is bij voorkeur een diversiteit in het aanbod: bijvoorbeeld een kamerwoning met gemeenschappelijke ruimten en zelfstandige woningen. Je hebt gemiddeld 12 uur per week die je zelf flexibel kunt inzetten binnen zes tot acht maanden.

Eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau;

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring  in de afgelopen 10 jaar als projectleider;

 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider binnen een gemeentelijke instelling;

 • Uiterlijk beschikbaar per 1 maart 2020 (10 punten);                                                                 

 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een beleids- en/of management functie gericht op dak- en thuislozen, verslavingszorg of mensen met ernstig psychische aandoeningen (20 punten);                                         

 • Aantoonbare ervaring met het leiden van projecten die gericht zijn op huisvesting van dak- en thuislozen jongeren (10 punten);

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider (geef aan in hoeveel jaar in cv)

 • Aantoonbare werkervaring met het leiden van projecten die gericht zijn op huisvesting van dak- en thuislozen en/of de huisvesting van mensen met problematiek op het gebied van verslaving en/of een psychische aandoening, (benoem voorbeelden)
  (geef aan met hoeveel projecten in cv)

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Competenties

In Gooise Meren werken we met competenties zoals die zijn omschreven in de negen teamrollen van Belbin. We zijn voor dit project opzoek naar de volgende competenties:  je bent een verbinder en sociaal vaardig (groepswerker), je kunt efficiënt organiseren (bedrijfsman) en je bent een echte doorzetter die tot resultaten komt (vormer).

 • Kan belangen analyseren en van daaruit mensen met elkaar verbinden;
 • Kan mensen in beweging krijgen en samenwerking stimuleren;
 • Kan strategisch denken en vertalen naar de praktijk;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden kan complexe zaken simpel maken;
 • Uitstekende sociale vaardigheden. Is fijn in de omgang;
 • Functioneert zelfstandig;
 • Is een doener.
 • Is zakelijk en in staat echte resultaten te realiseren

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

3 + 11 =