fbpx

Projectleider programma van eisen websites voor Sociaal Werken in de Wijk

Woerden
Fulltime

Optie tot verlenging: ja
Uren per week: 36
Solliciteren tot: 9 maart 2020

Functieomschrijving

Je vervult de rol van projectleider. Eisen voor de site ga je ophalen bij betreffende collega’s en gebruikers (in- en externe stakeholders). Vervolgens maak je een voorstel waarin staat welke systemen aan elkaar te koppelen zijn en wat een goede oplossing is, of je komt met een voorstel voor een nieuwe site. Jouw keuze leg je vervolgens voor de integrale projectgroep Sociaal Werken in de Wijk. Tenslotte lever je een document op met daarin de vertaling van de wensen van de gebruikers en partners naar een programma van eisen. Met dat programma van eisen kan de volgende stap gezet worden: het bouwen van de website met alle functionaliteiten volgens het programma van eisen.

Eisen

  • Je hebt ervaring in gemeente en maatschappelijk werkveld als projectleider.
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt ervaring met ontwerpeisen voor websites.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken.
  • Je voorziet jouw cv van een korte motivatie.
  • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Competenties

  • Je kan snel werken.
  • Je snapt belangen van mensen, afdelingen en organisaties snel.
  • Je hebt de benodigde soft skills om met anderen tot een gedragen resultaat te komen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het behartigen van belangen van verschillende afdelingen en organisaties verwerken in een klantreis.


Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

5 + 13 =