fbpx

Projectleider Omgevingswet VTH

Amsterdam
Fulltime

Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van twee jaar
Solliciteren kan tot en met: 9 april 2020
Contractduur: 12 maanden
Parttime uren: 32-36 per week

Je werkzaamheden

 • faciliteren van en sturen op de implementatie van de nieuwe manier van werken en zorgen voor bijbehorende communicatie over de inhoud en aanpak;
 • zorgen voor voorbereiding van de te maken bestuurlijke keuzes die consequenties hebben voor de bedrijfsvoering van het VTH-domein aangaande de inzet en capaciteiten voor de VTH-taken en de financiering daarvan. Onder andere.de mogelijkheden van de bruidsschat om activiteiten vergunnings- dan wel meldingsplichtig te maken, keuze om activiteiten onder de uitgebreide procedure te brengen of direct in werking te laten treden, keuze om activiteiten raadsadviesplichtig te maken en in welke gevallen en voorwaarden participatie wordt georganiseerd;
 • adviseren van het managementteam VTH Bouw en Gebruik over aanpak en voortgang van de voorbereiding.

Dit alles samen met managers en medewerkers vanuit het domein, maar ook samen met partners binnen de gemeente, zoals de directie Ruimte en Duurzaamheid.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je werkt en denkt minimaal op wo-niveau.
 • Je geeft op maximaal één A4-pagina aan waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor deze opdracht.
 • Je hebt kennis van de uitgangspunten van de Omgevingswet en zicht op wat deze transitie vraagt van het VTH-domein. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt ervaring in het VTH-domein als manager. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt bij een G4-gemeente opdrachten gedaan. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke organisatie, en je kan omgaan met verschillende belangen. Ook kan je snel schakelen. Dit licht je duidelijk toe in de motivatie.
 • Je hebt ervaring met het implementeren van nieuwe werkwijzen en procesverbeteringen. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt een sterk procesmatig inzicht en kan dit goed verwoorden in schrift. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt een breed in-/extern netwerk. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt ervaring bij de gemeente Amsterdam. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt in de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.
 • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl