fbpx

Projectleider Office 365

Utrecht
Parttime

Duur van de opdracht: tot en met 31 december 2020
Optie tot verlenging: ja
Solliciteren tot: 10 maart 2020
Uren per week: 32 uur

Project

Het UMC Utrecht gaat de komende jaren over op Office 365 (O365). Het project hiervoor is onderdeel van een groter programma Works4U waarbinnen alle UMC Utrecht-werkplekken worden vervangen door een nieuw concept met onder andere een vernieuwd medewerkersportaal en O365.

Onder het O365-project vallen meerdere deelprojecten zoals:

  • migratie naar Exchange Online;
  • migratie van Office 2010 naar 2016 op de huidige werkplekken;
  • de implementatie van O365 op de nieuwe werkplekken;
  • de implementatie van Teams.

Als projectleider O365 ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van deze projecten. Sommige van deze projecten leid je zelf en andere worden geleid door een deelprojectleider. Een groot deel van de technische werkzaamheden wordt door een scrumteam uitgevoerd. Je rapporteert aan de programmamanager van Works4U en werkt nauw samen met de Product Owner O365 en de andere projectleiders binnen het programma.

Profiel

  • Je hebt ervaring met het leiden van de implementatie van Office 365 in een grote complexe omgeving.
  • Je werkt en denkt op hbo- of academisch niveau en hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van én ervaring met projectmanagement, managementtechnieken en hieraan gerelateerde instrumenten, systemen en werkwijzen, zoals PRINCE2 en Scrum.

Competenties

Sociaal en communicatief ben je vaardig. Je kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden, bent organisatiesensitief en durft besluiten te nemen. Je kunt jezelf schriftelijk goed uitdrukken en hebt een zeer klantgerichte houding. Verder ben je resultaat- en oplossingsgericht. In teamverband functioneer je goed. Het is een pre als je bekend bent met Business IT in ziekenhuizen of de organisatie van het UMC Utrecht en de Directie Informatie Technologie (DIT).

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

8 + 14 =