fbpx

Projectleider migratie on-premise – hybride clouddatacenter

Lelystad
Parttime

Optie tot verlenging: drie maal één maand
Solliciteren tot en met: 9 maart 2020
Uren per week: 24 uur

Functieomschrijving

Binnen de provincie wordt een smart sourcing-strategie gehanteerd. De afgelopen jaren is de IV-organisatie hier meer en meer op ingericht. Op dit moment staat (bijna) het hele serverpark nog in het provinciehuis te Lelystad. Het afgelopen half jaar heeft de provincie een Europese aanbesteding uitgeschreven die op korte termijn gaat leiden tot keuze in inschrijvers. Vier weken na de ondertekening van het contract zal de inschrijver komen met een plan van aanpak om de ICT-omgeving te verplaatsen van het provinciehuis naar het datacenter. De provincie heeft gekozen voor een hybride datacenteroplossing, waarbij zowel public cloud, private cloud, co-locatie als ook bepaalde hardware in het provinciehuis achterblijft.

De provincie heeft de aanbesteding zo uitgeschreven dat eerst ‘as-is’ wordt gemigreerd naar de nieuwe datacenteromgeving. Na deze ‘as-is’-migratie is het de bedoeling om de cloud optimalisatie te gaan uitvoeren, dit om een zo goed en efficiënt mogelijke inrichting voor de provincie te creëren.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je bent in staat aanwezig te zijn op de maan-, dins- en donderdag.
  • Je bent in staat de opdracht individueel uit te voeren (vervulling in duo-verband is niet mogelijk).
  • Je bent PRINCE2 Foundation-gecertificeerd.
  • Je hebt aantoonbare kennis van ICT-infrastructuren en ervaring met (hybride) datacenteroplossingen.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en werkervaring met de migratie van een on-premise serverruimte naar een hybride cloudomgeving in een datacenter, opgedaan in de afgelopen drie jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met projecten met een ICT-infrastructuur (netwerk), waarbij geldt dat een infrastructuur is gerealiseerd tussen een kantoorlocatie en een datacenter.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en werkervaring met het werken bij een (semi-)overheidsinstantie, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De provincie kan verzoeken om Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

11 + 9 =