fbpx

Projectleider implementatie Omgevingswet

Rijswijk
Parttime

Optie tot verlenging: één maal zes maanden
Uren per week: 24
Solliciteren tot en met: 19 februari 2020
Contractduur: 11 maanden
Parttime uren: 24 per week

Functieomschrijving

De gemeente werkt hard aan de implementatie van de Omgevingswet. De Omgevingswet treedt per 1 januari 2021 in werking. Rijswijk wil per 1 januari 2021 kunnen voldoen aan de wettelijke verplichtingen die de Omgevingswet met zich meebrengt. Daarnaast wil de gemeente experimenteren met het opstellen van een Omgevingsplan. Ook wil ze aanvangen met het opstellen van een Omgevingsvisie. Voor de implementatie is een gedetailleerd uitvoeringsplan opgesteld, met daarin de stappen die moeten worden gezet om te komen tot een succesvolle implementatie. Als projectleider word je verantwoordelijk voor de realisering van het uitvoeringsplan, waarbij je samenwerkt met de projectleiders van de verschillende deelprojecten. De functie is onderdeel van de bestuurlijke opgave Implementatie.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding op het gebied van openbaar bestuur.
  • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring met het leiden van implementatieprojecten op het gebied van ruimtelijke ordening/omgevingsrecht in de afgelopen tien jaar.
  • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring als projectleider bij een gemeente in de afgelopen acht jaar.
  • Je hebt aantoonbare kennis van de Omgevingswet blijkend uit werkervaring of een relevante opleiding/cursus.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten:

  • De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
  • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. tablet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

9 + 11 =