fbpx

Projectleider implementatie e-hrm

Utrecht
Fulltime

Optie tot verlenging: één maal drie maanden
Solliciteren tot: 8 maart 2020
Uren per week: 24-36 uur

Functieomschrijving

De afdeling Informatievoorziening en ICT Beheer (I&I) van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) maakt deel uit van de directie Bedrijfsvoering en bestaat uit circa 40 medewerkers verdeeld over drie clusters: Informatiebeheer, ICT Beheer en Ontwikkeling. De digitale transformatie staat hoog op de agenda van de directie Bedrijfsvoering. Binnen de VRU wordt een hrm-systeem van AFAS gerealiseerd (inrichten, testen, migreren en ontwerpen) en geïmplementeerd (opleiden, documenteren, processen beschrijven en communiceren). Ook het huidige systeem moet worden uitgezet, en de migratie hiervan worden aangestuurd. De implementatie is een coproductie tussen de medewerkers van de afdeling HRM (adviseurs, personeels- en salarisadministrateurs), een businessanalist, een communicatiemedewerker en medewerkers van de afdeling ICT en Informatiemanagement (informatiemanager, project- en portfoliomanager, functioneel beheerder). Het systeem gaat live per 1 januari 2021 en de nazorgperiode loopt tot 1 maart 2021. De projectleider werkt nauw samen met een projectgroep, de consultants van de opdrachtnemer en rapporteert periodiek aan de opdrachtgever en stuurgroep over de voortgang en afwijkingen.

Eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als projectleider van multidisciplinaire en complexe projecten op het gebied van hrm in de afgelopen drie jaar.
  • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen drie jaar met het leiden van een hrm-implementatie.
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
  • Je hebt een afgeronde opleiding/certificaat op het gebied van projectmanagement (bijvoorbeeld PRINCE2, MSP).
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met hrm-werkprocessen en loonverwerking in de afgelopen drie jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Beaufort óf Youforce in de afgelopen drie jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring als leidinggevende aan multidisciplinaire teams (met minimaal drie werkgebieden) in de afgelopen vijf jaar.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).


Goed om te weten

De VRU kan vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

8 + 3 =