fbpx

Projectleider ICT

Naaldwijk
Fulltime

Optie tot verlenging: twee maal drie maanden
Uren per week: 36
Solliciteren tot en met: 16 maart 2020

Functieomschrijving

Een helder gedefinieerde opdracht met haalbare doelstellingen. Tijd, mensen, middelen en instrumenten die op het juiste moment beschikbaar zijn. Onderhouden van contacten met opdrachtgevers en stakeholders. Voortgangsrapportages en kostenoverzichten waarmee projecten binnen de kaders blijven. Het leveren van voorspelde output, binnen de tijd en het budget. Evaluaties waarvan de organisatie leert. Je gaat projecten leiden op het gebied van ICT maar ook voor het ontwikkelen, aanpassen en/of verbeteren van bedrijfsprocessen, waar de ontwikkeling of aanpassing van ICT onderdeel van uitmaakt. Jij, als vakbekwaam projectleider, hebt ongetwijfeld ideeën hoe je op deze manier kunt én wilt bijdragen aan een moderne informatievoorziening die de gemeente Westland optimaal ondersteunt.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Informatiekunde of Bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als projectleider, opgedaan in de afgelopen acht jaar.
  • Je hebt werkervaring met ICT-beheer (ITIL) en projectleiding (PRINCE2).
  • Je hebt werkervaring bij een gemeentelijke instelling.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Benodigde competenties

  • Behalve dat je weet hoe je projecten moet managen en tot het gewenste (en geplande) einde brengen, weet je ook hoe je teams aanstuurt en mensen motiveert tot het leveren van hun beste prestaties. Inzicht in het functioneren van het openbaar bestuur, besluitvorming en gevoel voor onze publiek-politieke context helpen je om jouw weg in de organisatie te vinden.
  • Vanzelfsprekend breng je de nodige inhoudelijke kennis mee. Maar je bent vooral in staat invulling te geven aan de feitelijke verandering.
  • Je weet collega’s te betrekken, enthousiasmeert en legt uit over het hoe en waarom.
  • Je bent doortastend, hebt het vermogen om breed te kijken (en te doen!) en beschikt over een flinke dosis creativiteit.
  • Dat je graag en goed samenwerkt met anderen, resultaatgericht en communicatief vaardig bent en planmatig kunt werken, mag voor jou als professional geen verrassing zijn.

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

5 + 14 =