fbpx

Projectleider herstelgericht werken en GGZ kwartier maken in de wijk

Gooise Meren
Parttime

Standplaats: Gooise Meren
Duur van de opdracht:
12 maanden
Start: 1 maart 2020
Optie tot verlenging:
1 maal 12 maand(en)
Uren per week:
12 uur
Solliciteren tot en met:
donderdag 13 februari 2020

Functieomschrijving

In samenwerking met alle betrokken partijen zijn de lokale actielijnen Bescherming en Opvang 2020 vastgesteld. Dit actieplan van Gooise Meren voor 2020 is gericht op de meest kwetsbare inwoners, die zonder passende ondersteuning maatschappelijk uit (dreigen te) vallen. Denk aan mensen die problemen hebben op het gebied van huiselijk geweld, woonoverlast, schulden, verslaving en/of psychische problemen.

De opdracht bestaat uit twee projecten uit het genoemde actieplan 2020. Voor beiden stel je een projectplan op dat je vervolgens ook gaat uitvoeren en realiseren met de betrokken partijen.

Het eerste onderdeel betreft het bevorderen van herstelgericht werken en de samenwerking met ervaringsdeskundigen door de consulenten van de gemeentelijke uitvoeringsdienst en professionals van gesubsidieerde partners in het maatschappelijk voorveld. Je maakt eerst een projectplan. Je organiseert trainingen in herstel en herstelgericht werken. Daarnaast werk je een methode uit waarbij  professionele en/of vrijwillige ervaringsdeskundigen effectief  in worden gezet bij de gemeentelijke uitvoeringsdienst en het maatschappelijk werk van Versa Welzijn.

Het tweede onderdeel betreft het project  ‘GGZ kwartiermaken in de wijk’. Je maakt een projectplan en voert een bescheiden pilot uit in één buurt of straat. Alle partijen die in die wijk of buurt werkzaam zijn (inclusief de gemeente) leren hoe ze kwartier maken in een buurt of straat samen effectief kunnen aanpakken. De generieke elementen uit die aanpak worden vastgelegd, geëvalueerd en geborgd in samenwerkingsafspraken met duidelijke rollen en taken.

Je hebt gemiddeld 12 uur per week die je zelf flexibel kunt inzetten binnen 12 maanden. Afhankelijk van de projectplannen die je maakt is het ook mogelijk om de twee projecten in acht tot tien maanden uit te voeren en het aantal uren per week evenredig omhoog te brengen.

Eisen

 • Afgeronde opleiding op hbo-bachelor niveau;

 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar bij een gemeentelijke instelling;

 • Uiterlijk beschikbaar per 1 maart 2020;

 • Aantoonbare werkervaring met het coachen van professionals;

 • Aantoonbare kennis van en werkervaring met het leiden van projecten die gericht zijn op GGZ kwartier maken in de wijk;

 • Aantoonbare kennis van en werkervaring met het leiden van projecten die gericht zijn op het persoonlijk en maatschappelijk herstel van mensen met een GGZ achtergrond en/of verslaving (geef aan met hoeveel projecten in cv)

 • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider binnen een gemeentelijke instelling (geef aan in hoeveel jaar in cv)

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Competenties

In Gooise Meren werken we met competenties zoals die zijn omschreven in de negen teamrollen van Belbin. We zijn voor dit project opzoek naar de volgende competenties: je bent een verbinder en sociaal vaardig (groepswerker), je kunt efficiënt organiseren (bedrijfsman) en je bent een echte doorzetter die tot resultaten komt (vormer).

 • Kan belangen analyseren en van daaruit mensen met elkaar verbinden;
  • Kan mensen in beweging krijgen en samenwerking stimuleren;
  • Kan strategisch denken en vertalen naar de praktijk;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden kan complexe zaken simpel maken;
 • Uitstekende sociale vaardigheden. Is fijn in de omgang;
 • Functioneert zelfstandig;
 • Is een doener.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

8 + 4 =