fbpx

Projectleider

Hasselt
Parttime

Optie tot verlenging: mogelijk, maar nog niet bekend
Solliciteren tot en met: woensdag 19 februari 2020
Contractduur: 12 maanden
Uren:
8 per week

Functieomschrijving

Je gaat het proces en implementatie van iBabs begeleiden, en draagvlak creëren bij de gebruikers om met iBabs aan de slag te gaan. iBabs vervangt de huidige applicaties Notubizz. Met iBabs streeft de gemeente ernaar te komen tot efficiëntere processen, eenduidig beheer van agenda’s, en documenten laagdrempelig te ontsluiten voor gebruikers. In 2020 wil de gemeente gefaseerd iBabs invoeren.

Jouw werkzaamheden:

 • opstellen van het projectplan en planning;
 • begeleiden en creëren van draagvlak binnen de organisatie om te gaan werken met iBabs;
 • houden van coördinatie en regie, verantwoordelijk zijn voor de projectresultaten op inhoud en doel;
 • begeleiden van de organisatie bij invoering van iBabs;
 • signaleren van verbeter- en knelpunten.

Eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde wo-bacheloropleiding in de richting van organisatie/bestuurskunde.
 • Je bent beschikbaar per 1 maart 2020.
 • Je hebt werkervaring met verandermanagement in een gemeentelijke organisatie.
 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen zes jaar met procesbegeleiding in een soortgelijke functionaliteit als iBabs binnen een gemeentelijke organisatie.
 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen zes jaar op het gebied van ICT-projecten binnen een gemeentelijke organisatie.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

1 + 7 =