fbpx

Projectleider Dementie

Amsterdam
Parttime

Start: z.s.m. – 31 december 2020
Optie tot verlenging:
ja, tot een totale contractduur van 6 maanden
Uren per week:
18 uur
Solliciteren tot en met:
13 april 2020

Functieomschrijving

Je houdt je bezig met het formuleren van een gebiedsgerichte uitvoeringsplan Zuid dementievriendelijk, met als startpunt de huidige activiteiten en de mogelijkheden per wijk. Het p te leveren product is een geaccordeerd uitvoeringsplan Zuid Dementievriendelijk 2020 conform de bovenstaande omschrijving. Uitvoering/stimuleren/faciliteren relevante activiteiten ten behoeve dementie vriendelijke wijk in verbinding met bestaande activiteiten.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je werkt en denkt minimaal op hbo werk- en denkniveau
  • Je geeft op maximaal één A4-pagina aan waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor deze opdracht.
  • Je hebt kennis en ervaring met de realisatie van beleid op het terrein van de basisvoorzieningen specifiek met mantelzorgerondersteuning en dementie.
  • Je bent bekend met het dossier Dementie.
  • Je bent bekend met het sociaal domein in Amsterdam.
  • Je hebt al een netwerk in Zuid/Amsterdam heeft op het thema dementie en ouderen.
  • Je bent op de hoogte van allerlei stedelijke en landelijke ontwikkeling rondom het thema Dementie.
  • Je hebt in de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.
  • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl