fbpx

axiflex werkenbijdegemeente 9

Projectleider aanbesteding oplaadinfra

Amsterdam
Parttime

Functietitel: Projectleider aanbesteding oplaadinfra
Standplaats: Amsterdam
Duur van de opdracht: één jaar
Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van twee jaar
Uren per week: 12 tot 16
Solliciteren tot en met: 8 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Amsterdam een projectleider aanbesteding oplaadinfra.

Functieomschrijving

Je gaat het (Europese) aanbestedingstraject voor de oplaadinfra voor passagiersvaart en pleziervaart van begin tot en met keuze concessiehouder begeleiden.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het leiden van het aanbestedingsteam voor de oplaadinfra. Onderdelen hiervan zijn: scopebepaling, marktconsultatie, publicatie TenderNed, aansturen inkoopadviseur voor het schrijven van de benodigde documenten, zorgen voor nota van inlichtingen en beoordelingsproces. De doorlooptijd van de aanbesteding van start tot en met de keuze van de concessiehouder is maximaal één jaar.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je hebt minimaal een erkende hbo-opleiding. Bij voorkeur heb je een erkende wo-opleiding. Dit blijkt uit je cv.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste acht jaar) met het leiden van een Europese aanbesteding voor laadinfra voor vaartuigen of voertuigen. Dit blijkt uit je cv.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare kennis van en ervaring met (opgedaan in de laatste acht jaar) de (technische) aspecten van laadinfra voor vaartuigen of voertuigen. Dit blijkt uit je cv.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare kennis van en ervaring met (opgedaan in de laatste acht jaar) de marktpartijen van laadinfra. Dit blijkt uit je cv.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmanagement binnen een G4-gemeente. Dit blijkt uit je cv.
  • Je geeft in maximaal één pagina (A4) aan waarom je geschikt bent voor de opdracht.
  • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).
  • Je hebt in de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

Wat we van je vragen:

  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het (Europese) aanbestedingsrecht. Dit blijkt uit je cv.
  • Je bent flexibel ten aanzien van de werkdagen. Denk hierbij aan eventuele overleggen die op verschillende doordeweekse dagen gepland kunnen worden. Dit blijkt uit je cv.

Goed om te weten

De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen of whatsappen naar: +31 6 23 85 34 94.

Over Axiflex

Axiflex detacheert direct inzetbare juridisch specialisten, beleidsadviseurs, IT’ers, Finance Profesionals, projectleiders en interim-managers binnen gemeentelijke organisaties en het bedrijfsleven. Onze specialisten zijn flexibel inzetbaar in een adviserende-, een management- of uitvoerende rol. Binnen Axiflex werken ervaren specialisten & young professionals.

Contact

3 + 14 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen