fbpx

Projectcontroller – cluster M&C

Rotterdam
Parttime

Optie tot verlenging: twee keer drie maanden
Uren per week: 32 tot 40
Solliciteren tot en met: 5 maart 2020

Functieomschrijving

Als projectcontroller maak je onderdeel uit van het team Projectcontrol. Als adviseur, sparringpartner en analist focus je op het proces van project-/programmarealisatie, waarbij je de ambtelijk opdrachtgever adviseert en informeert over de mate van en keuzes in sturing en beheersing en eventuele bijsturing.

Eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring, opgedaan in de afgelopen acht jaar, als (project)controller met de volgende werkzaamheden: toetsen op basis van de GROTICK-elementen en adviseren hierover, ervaring met risicovolle projecten en programma’s met een minimale budgetomvang van vijf miljoen.
  • Je hebt een training PRINCE2 succesvol afgerond.
  • Je hebt ervaring met risicovolle en complexe projecten en programma’s met meerdere geldstromen waaronder Europese subsidies.
  • Je bent bestuurlijk-sensitief, opgedaan door ervaring in een soortgelijke functie in een (semi) overheidsinstelling.
  • Je bent in de afgelopen zes maanden niet in dienst geweest bij de gemeente Rotterdam.

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

5 + 5 =