fbpx

Programmamanager DGW

Rotterdam
Parttime

Optie tot verlenging: ja, twee maal zes maanden
Solliciteren tot en met: 27 februari 2020
Contractduur: 12 maanden
Parttime uren: 24 per week

Functieomschrijving

Om op basis van de ambities en roadmap DGW W&I door te kunnen pakken, is behoefte aan een programmanager met ruime ervaring op het gebied van DGW.

Je werkzaamheden:

 • verder vormgeven en inrichten van de DGW-organisatie;
 • uitvoeren van de geselecteerde activiteiten (voor 2020) uit de roadmap DGW W&I;
 • rapporteren naar de portefeuillehouder DGW W&I;
 • managen van de in- en externe stakeholders;
 • vertegenwoordigen van DGW W&I naar de andere clusters.

De werkzaamheden beslaan een breed werkveld binnen het cluster en hebben aandachtsgebieden als business intelligence, big data, management- en sturingsinformatie, data science en ontwikkelingen op processen en organisatie. Het werkterrein is in ontwikkeling en vraagt veel ontwikkel- en stuurcapaciteit. De werkzaamheden worden uitgevoerd in combinatie met het grotere IT-vraagstuk en programma, en de IT-regieorganisatie.

Eisen

 • Je hebt minimaal een wo-bacheloropleiding, bij voorkeur (Technische) Bedrijfskunde.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met werken op het snijvlak van business en IT.
 • Je hebt ervaring op het gebied van datagedreven en informatiegestuurd werken, datamanagement, business intelligence en/of management- en stuurinformatie.
 • Je bent Scrum-gecertificeerd (bij voorkeur een PSM I).
 • Je hebt kennis van de toepasbaarheid van de wet- en regelgeving omtrent privacy en informatiedeling.
 • Je hebt de competenties: adviesvaardigheid, resultaatgericht, klantgericht samenwerken, omgevings- en organisatiebewustzijn, strategische oriëntatie, analyseren en adviseren.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

1 + 15 =