fbpx

Plantoetser

Utrecht
Parttime

Standplaats: Utrecht
Duur van de opdracht:
6 maanden
Optie tot verlenging: 
Mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: 
20 tot 28 uur
Solliciteren tot en met: woensdag 5 februari 2020

Axiflex zoekt voor gemeente De Bilt een plantoetser.

Functieomschrijving

Je coördineert en toetst alle soorten omgevingsvergunning aanvragen op volledigheid en doet de inhoudelijke beoordeling tot en met de besluitvorming. Naast de Wabo-aanvragen behandel je als dat nodig is ook de kapvergunningen, sloopmeldingen en meldingen brandveilig gebruik.

Wij verwachten dat je de voortgang van de omgevingsaanvragen met de daarbij behorende termijnen bewaakt. Je bent zelfstandig en pro-actief, doordat je makkelijk op collega’s afstapt bij bijvoorbeeld vraagstukken/knelpunten. Daarnaast moeten jouw collega’s met jou kunnen sparren en draag je bij aan het zoeken van oplossingen bij knelpunten. Daarbij houd je het hoofd koel. Je bent digitaal vaardig en kunt uit de voeten met een zaaksysteem voor het behandelen van omgevingsvergunningen.

Er wordt van jou verwacht dat je op de hoogte bent van de laatste relevante ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie.

Eisen

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Bouwkunde of Ruimtelijke Ordening en Planologie
 • In bezit van diploma ambtenaar bouw- en woningtoezicht 1
 • In bezit van diploma ambtenaar bouw- en woningtoezicht 2
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als plantoetser bij of in opdracht van een gemeentelijke instelling
 • Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving zoals het bouwbesluit en de wabo

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Competenties

 • Je werkt graag samen;
 • Je bent resultaatgericht en je hebt overtuigingskracht;
 • Je neemt graag initiatief en bent oplossingsgericht;
 • Je bent omgevingsbewust: goed op de hoogte van (in- en externe) ontwikkelingen en van wat er leeft bij alle belanghebbenden;
 • Werken onder tijdsdruk vind je geen probleem;
 • Je kunt uitstekend plannen en organiseren;
 • Je hebt gevoel voor bestuurlijke en politieke besluitvormingsprocessen

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

9 + 7 =