fbpx

Performancetester

Utrecht
Fulltime

Optie tot verlenging: één maal drie maanden
Solliciteren kan tot en met: maandag 30 maart 2020
Contractduur: 3 maanden

Werkzaamheden

De werkzaamheden betreffen het opzetten en uitvoeren van performancetesten in het kader van het project Beslagvrije Voet. De performancetesten moeten draaien in een Docker-container.

Het geheel moet gedocumenteerd overgedragen worden aan het Scrum-team.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt ruime kennis van performancetesten en aantoonbare meerjarige ervaring als performancetester in de afgelopen vijf jaar.
  • Je hebt recente kennis van en ervaring met werken met open source performancetesttools (bij voorkeur JMeter).
  • Je hebt specifieke kennis van en ervaring met performancetesten met REST-services (JSON) en SOAP, applicaties bestaande uit meerdere microservices, in een omgeving van Docker en Kubernetes.
  • Je bent in staat performancetests te bouwen en analyseren.
  • Je hebt kennis van en ervaring met OSX of Linux.
  • Je hebt kennis van Agile en ervaring met het werken in een Agile-/Scrum-omgeving, opgedaan in de afgelopen drie jaar.
  • Je motiveert in het cv waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor deze opdracht.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 40 46 00 27 of mail je cv naar cv@axiflex.nl