fbpx

Obstetrie verpleegkundige

Apeldoorn
Parttime

Optie tot verlenging: ja
Solliciteren tot en met: 27 april 2020
Contractduur: 3 maanden
Parttime uren: 12 per week

Functieomschrijving

De afdeling Gynaecologie-Verloskunde in Apeldoorn heeft per direct behoefte aan een verpleegkundige met de specialisatie Obstetrie die enkele diensten per week beschikbaar is. Het betreft ongeveer tien diensten per week. Deze diensten kunnen ingevuld worden door meerdere medewerkers.

Je wordt binnen de multidisciplinaire afdeling een baan geboden waarin je kunt rekenen op een ruime vakinhoudelijke ondersteuning en een prettige, collegiale sfeer. Op jaarbasis zijn er 1.200 klinische bevallingen. Er wordt gewerkt volgens het gezinsgerichte zorgprincipe.

We zoeken iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, en goed kan omgaan met een sterk wisselende werklast.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je bent een verpleegkundige die in het bezit is van de specialisatie Obstetrie;
  • Je bent BIG-geregistreerd

Benodigde competenties

  • Je bent klant- en resultaatgericht
  • Je bent in staat je eigen functioneren te reflecteren
  • Je vindt het samenwerken met andere disciplines een uitdaging

Goed om te weten

De organisatie Axiflex verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl