fbpx

axiflex vacature ns

 

NS Power BI Specialist

Standplaats: Utrecht
Duur van de opdracht:
13-2-2020 –  1-9-2020
Uren per week:
36
Solliciteren tot en met: dinsdag 4 februari 2020 tot 12:00

Functieomschrijving

Als PowerBI specialist houd je je bezig met het ontwerpen en realiseren van rapportages samen met onze IT businesspartners. Je vindt het leuk om samen met onze IT business prototypesessies te ontwikkelen, waarbij je met jouw inzichten in de data hun wensen op de juiste manier vertaalt. Samen met het agile team zorg je voor nieuwe BI oplossingen. Je zorgt ervoor dat deze ook daadwerkelijk gebruikt worden, door de gebruikers echt op weg te helpen door middel van ‘training-on-the-job’. In het programma richten we ons primair op inzicht in DevOps performance en kosten.

Op loopafstand van station Utrecht Centraal bundelen zo´n 125 collega´s van de afdeling Infrastructuur & Operatie (I&O) hun krachten. Hier werkt een mix van ervaringen en persoonlijkheden, die met elkaar de centrale IT voorzieningen & diensten ter beschikking stellen. Binnen deze afdeling realiseert het programma NS IT Ecosysteem een platform dat door alle teams bij NS IT gebruikt gaat worden voor de ontwikkeling en operatie van IT-systemen voor reizigers en collega’s. Deel van dit ecosysteem richt zich op verkrijgen van inzicht in DevOps teamprestaties en kosten. Jij gaat samen met collega’s in het programma werken aan het verzamelen, combineren, analyseren en presenteren van informatie, om zo (interne) gebruikers snel en betrouwbaar inzicht te geven in gevraagde KPI’s of kostenvraagstukken.

Eisen

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo/wo-opleiding 
 • Je bent een kei in Microsoft PowerBI , en je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van dataverzameling, structurering, en
 • visualisaties in deze omgeving. 
 • Je beheerst SQL 
 • Je hebt kennis van financieel management en kostenrapportages. 
 • Je bent bekend met, en hebt affiniteit met, Agile en DevOps werkwijzen. 
 • Je bent secuur en precies als het om visualiseren gaat en hanteert de principes van Stephen Few. 
 • Je vindt het leuk om je PowerBI ervaring over te dragen aan interne medewerkers en hen te begeleiden en ondersteunen in de werkzaamheden. 
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden: je bent in staat zowel met IT businesscollega’s als met engineers te praten.
 • Je bent een teamspeler die goed functioneert in een multidisciplinair team. 
 • Je hebt een kritische opbouwende houding naar jouw team dat een deel van zijn weg nog moet vinden en graag van jouw kennis en kunde gebruik wil maken. 

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

4 + 2 =