fbpx

Netwerkregisseur / Contractmanager Specialistische Jeugdhulp

Zoetermeer
Parttime

Duur van de opdracht: 8 maanden
Start: z.s.m.
Optie tot verlenging:
Nee
Uren per week:
22 uur
Solliciteren tot en met:
zondag 19 april

Functieomschrijving

Voor team Jeugd zoeken we een ervaren contractmanager specialistische jeugdhulp. Specialistische jeugdhulp wordt in H10 verband ingekocht. In deze rol ben je vooral betrokken bij zorginstellingen die jeugd- en opvoedhulp en ondersteuning aan jongeren met LVB problematiek leveren. Je werkt nauw samen met de contractmanagers van het regionale inkoop bureau en zorgt voor de lokale verbinding met de regio. Jouw hoofdtaak is zorgdragen voor kwalitatief goede en betaalbare jeugdhulp. Je fungeert als vraagbaak voor de uitvoering en verzamelt en analyseert signalen over jeugdhulpaanbieders. Deze signalen bespreek je met de zorgaanbieders t.b.v. kwaliteitsverbetering.

Samen met het inkoopbureau voer je Q gesprekken met de aanbieders. Je bereid deze gesprekken zorgvuldig voor door cijfers uit ZOOM te analyseren. Je neemt deel aan lokale én regionale overleggen op het gebied van contractmanagement en kwaliteitsverbetering.

Jij combineert de ambitie om de Zoetermeerse jeugd de beste kansen te geven aan een zakelijke en analytische instelling en een hoge mate van zelfsturing. Door jouw uitstekende sociale vaardigheden onderhoud je makkelijk contact met veel verschillende partijen – van bestuurders tot instellingen – om zo de samenwerking tot stand te brengen.

Je komt terecht in het hart van het sociale domein, op een afdeling waar continu leren en wendbaarheid de norm zijn en waar je zelf óók veel kunt leren. Ons gloednieuwe stadhuis stimuleert ontmoetingen en onderlinge samenwerking en je bent flexibel in het zoeken van je werkplek (dat kan ook thuis zijn).

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt in de afgelopen zes maanden geen overeenkomst gehad bij de gemeente Zoetermeer
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen vijf  jaar op het gebied van contractmanagement Jeugdhulp
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring met Jeugdhulp, opgedaan in de afgelopen zes jaar
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het analyseren van data (bij voorkeur vanuit Cognos)
 • Je hebt aantoonbare kennis van en werkervaring binnen de H10
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar met het werken binnen een gemeente

Competenties

 • Je hebt goede inhoudelijke kennis en ervaring op het terrein van contractmanagement op het terrein van jeugdhulp
 • Je hebt contactuele eigenschappen, legt makkelijk verbinding tussen onderdelen van de organisatie én binnen de regio
 • Je beschikt over een functioneel beïnvloedingsrepertoire, durft mensen aan te spreken met behoud van de relatie
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden
 • Je bent in staat om data te analysen, uitkomsten te vertalen naar conclusies en verbetervoorstellen
 • Je kunt helder rapporteren, monitoren en evalueren en bent vaardig in het gebruik van Excel en spreadsheets
 • Je bent  zelfstandig en kent een hoge mate van zelfsturing

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl