fbpx

Medior Communicatieadviseur Ontwikkelbuurten

Amsterdam
Parttime

Start: 1-04-2020 – 31-12-2020
Optie tot verlenging:
ja, tot een totale contractduur van 2 jaar
Uren per week:
24 uur
Solliciteren tot en met:
woensdag 18 maart 2020

Functieomschrijving

Je zult je bezighouden met de overkoepelende communicatie rondom de ontwikkelbuurten en in nauw contact staan met verschillende communicatieadviseurs in de gebieden, overige collega’s binnen het Communicatiebureau van de gemeente Amsterdam, de bestuursvoorlichter en het overkoepelend programmateam.

Werkzaamheden

 • De reeds gemaakte communicatiestrategie omzetten naar een plan van aanpak en communicatiekalender
 • Mede-organiseren van de maandelijkse straatgesprekken in de verschillende ontwikkelbuurten en andere bijeenkomsten
 • Zorgen dat de kernboodschap bewaakt wordt en aandacht krijgt via de diverse gemeentelijke kanalen zoals de gemeentekrant en online nieuwsbrieven.
 • Linking pin tussen stedelijk projectteam en communicatie in de stadsdelen waarbij je de werkgroep voorzit met daarin de verschillende communicatieadviseurs van die stadsdelen
 • Opstellen en uitrollen van een online communicatiestrategie

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam
 • Je beschikt minimaal over HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt als communicatieadviseur ruime ervaring bij een overheidsinstantie of andere grote, complexe organisatie
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het laten vervaardigen van diverse (online/offline) communicatiemiddelen, zowel voor intern-als extern gebruik
 • Je hebt als communicatieadviseur ruime ervaring met het stimuleren van samenwerkingsverbanden en het coördineren/faciliteren van een communicatiewerkgroep
 • Je hebt affiniteit met de thema’s wonen, buurten/wijken en/of sociale cohesie.
 • Geef in max 1 a4 aan waarom je geschikt bent voor deze opdracht en benoem een vergelijkbare opdracht met concreet behaalde resultaten

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

4 + 7 =