fbpx

Medior communicatieadviseur Jeugd

Amsterdam
Parttime

Optie tot verlenging: tot een totale contractduur van twee jaar
Solliciteren kan tot en met: 18 maart 2020
Uren per week: 16 uur

Werkzaamheden

Je werkt in een team met een senior- en medior communicatieadviseur Jeugd met name aan de transformatieaanpak Jeugd en het Regionaal Ondersteuningsteam (ROT). Je ondersteunt de senior communicatieadviseur die de strategische lijn bewaakt.

Bij de transformatieaanpak geef je communicatieadvies en denk je creatief meer over de communicatieaanpak voor de transformatie Jeugd. Je haalt informatie op, schrijft verhalen en diverse teksten voor onder meer de website en nieuwsbrief. Ook verzorg je een deel van het communitymanagement op LinkedIn.

Voor het ROT verstrek je communicatieadvies. Schrijf je diverse teksten, nieuwsberichten en verhalen, voor de website en de nieuwsbrief. Verder houd je de website www.zorgomregioamsterdam.nl actueel met feitelijke informatie (inkoop- en werkwijze-gerelateerde info). Ook denk je mee over en herzie je de communicatie (met name de website) in de regio per januari 2021. Het redigeren van brieven en fact sheets naar aanbieders (over met name inkoop en werkwijze-gerelateerde onderwerpen) behoort ook tot je taken. Tot slot onderhoud je een netwerk met communicatieadviseurs van de andere gemeenten en aanbieders.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je werkt en denkt minimaal op hbo-niveau.
  • Je hebt affiniteit met het onderwerp en bij voorkeur ervaring in het werken bij een gemeente in het sociale domein.
  • Je kan goed schrijven en jezelf inleven in de verschillende doelgroepen. Dit leidt tot aansprekende teksten. Je bent ook in staat teksten van anderen te redigeren.
  • Je hebt goede kennis van en ervaring met social media en bij voorkeur communitymanagement.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met WordPress en MailChimp.
  • Je geeft op maximaal één A4-pagina een korte motivatie en visie op de opdracht, en voorbeeld(en) van vergelijkbare opdrachten, met benoeming van concrete resultaten.
  • Je bent de afgelopen twee jaar niet in dienst geweest bij de gemeente Amsterdam.
  • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

11 + 3 =